PERDELAND
Kategorite dedikuar Shtepise Moderne  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Duke u nisur nga llojshmeria e arkitetures qe po behen ne vendit tone nuk mund te leme pa permendur dhe xhamat e medhenje “ galeri” siÁ i quajme ne. Nje faqe muri nqs eshte komplet xham atehere dhe dielli dhe marrdheniet me jashte jane me shumta . nga njera ane ka bukurine por nga ana tjeter ka dhe bezdisjen . per shmangjen e saj duhet te perdorim perde me mekanizem . qe te kemi me kollaj hapjen dhe mbylljen e tyre . gjithashtu copa qe do zgjedhim duhet te jete patjeter me vija dhe me ngjyra te ndryshme nqs jo atehere do bejme qe dhoma te na ngjaj e vogel pa ngjyra vetem me driten e diellit .
Ora dhe vendi qe ju duhet per te qendruar  
   
Advertisement  
   
BALLON
 
   
Today, there have been 3 visitors (15 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=