PERDELAND
Kategorite dedikuar Shtepise Moderne  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Te thuash PERDE ... nuk eshte vetem te qepim perde , nuk eshte vetem te mbyllim dritaren , por eshte te bejme perde. Nqs do kishim 60 gishta te 60 gishtat do te ishin ndryshe. Menyra e te krehurit , menyra e te veshurit, perdorimi i makines , perdorimi i parfumit, menyra si ulemi , si ngrihemi ... shkurtimisht varet nga karakteri i Ádo njerit dhe lloji i jeteses ( life – style ) , per ne kjo do te thote : bejme perde duke u pershtatur perkryeshmerisht karakterit te Ádo klienti. Te luash me ngjyrat eshte te bejme perde. Te zotet e shtepise duhet ti kuptosh shume mire per cilen dhome dhe per Áfare qellimi e bejne nje perde , pastaj Áfare cope duhet e demostrojme ne . kjo eshte bejme perde. Ngjyra e bardhe , e zeza, jeshilja, e kuqja,lejla, blu, e verdha dhe mijra ngjyra te tjera... jane te gjitha te bukura por te dish te besh kombinimin e tyre eshte akoma me e bukur. Qellimi eshte i njejte e bukura te sundoje ne Ádo shtepi , ambjent, etj... Dhe ne themi : bejme perde.
Perdeland
.
Ora dhe vendi qe ju duhet per te qendruar  
   
Advertisement  
   
BALLON
 
   
Today, there have been 2 visitors (6 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=