PERDELAND
Kategorite dedikuar Shtepise Moderne  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

..


Detaje te rendesishme te perdeve ne shtepıne tone .

Nje nga detajet e rendesishme te shtepise tone jane dhe perdet , te cilat mund te jene : tyle , tantell, kadife ,tafta , lino, etj.
Perdet jo vetem qe i japin nje hijeshi shtepise por te mbrojne dhe nga dielli.
Kombinimi eshte shume i rendesishem. Nqs kemi kolltuqe dhe tapet me nje dekoracion te tepruar atehere tyli duhet te jete njengjyresh dhe e kunderta, ose kur kemi mobilje te thjeshta (sportive) atehere dhe modeli i perdeve duhet te jete i thjeshte.
Salloni : per dritaret e medha duhet tyli i gjate deri ne fund nje ngjyreshe me nje model lart ose me anesore si ngjyra e mobiljeve , vishnja , jeshile, floriri, kafe, e kuqe, bezha, per sallonet jane zgjedhja e duhur. Duke i shtuar dhe disa jasteke te medhenj nga vete copa e perdeve ben qe ambjenti i sallonit te duket shume modern.
Dhoma e gjumit : perdet duhen me fantazi dhe plot ngjyra , copat kadife , tafta , akllas do jete zgjedhja e duhur, por nqs me copen qe zgjedhim per perde bejme dhe nje mbulese krevati atehere dhoma do jete mŽ me sharm dhe hijeshi.
Dhoma e femijeve : perdet e femijeve duhet te jene jo shume te tepruara,dhe deri te parvazi i dritares. Per djemte; tyli duhet te jete me personazhin etyre te dashur ne filmat vizatimore dhe mbulesa e krevatit me ekipin e fotbollit qe parapelqejne.
Per vajzat ; tyli duhet te jete me barbi ,lule, flutura , gjithashtu dhe mbulesa e krevatit me te njejten cope duke e shoqeruar sipas deshires me fjongo, flutura etj.
Ora dhe vendi qe ju duhet per te qendruar  
   
Advertisement  
   
BALLON
 
   
Today, there have been 2 visitors (12 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=